Chapter

Prøv Chapter gratis i 40 dage

Mest for pengene

69,-/måneden

  • Stort udvalg
  • Nyeste udgivelser
  • Ubegrænset offline lytning
  • Ingen binding
Lyt gratis i 40 dage

Chapter ønsker at gå dybere i de litterære fortællinger og give dig et valg af muligheder indenfor lyd- og e-bøger. Chapter tilføjer løbende nye udgivelser til deres tjeneste, så du altid har noget nyt og spændende at gå i gang med - du kan ofte finde udgivelser hos Chapter flere uger før andre tjenester. 

Udover lydbøger og e-bøger til både børn og voksne tilbyder Chapter forfatterinterviews, hvor du kan "møde" og høre forfatteren fortælle om hans eller hendes tanker bag bogen. 

Lad dit barn slå sig løs i Chapters store børneunivers, hvor en omfattende samling børnebøger ligger og venter på at blive læst. Lad dit barn finde fortæller, som stimulerer vedkommendes interesser. Er dit barn mere til fysiske bøger, kan du få tilsendt dem med posten til rabatpriser gennem Chapter. 

Om Chapter

Hjemmeside: https://chapter.dk/

Kompatibelt operativsystem til mobil: Android, IOS

Støtte til offline lyt: Ja

Understøttelse af e-bøger: Ja

Gratis prøveperiode: 40 dage

Månedlig gebyr: 69 kr. pr. måned

Kontakt: chapter@chapter.dk

Start op for et nyt kapitel i litteraturen med Chapter

Chapter er en lydbogstjeneste til dig, der gerne vil gå i dybden med litterære fortællinger. De synes selv, at ”mission” er et meget svulstigt ord, men det er meget dækkende for deres særskilte træk som tjeneste: at bibeholde litteraturens udviklende og inddragende kræft i en digital tid. Klassiske værker, børnebøger, forfatterinterviews og meget mere kan findes på Chapter, og udvalget af lydbøger bliver hele tiden forøget med nye udgivelser af høj kvalitet – Du kan ofte finde eksklusive lydbøger flere uger før andre tjenester.

 

Læselysten stimuleres hos læseheste i alle aldre

Uanset hvilken alder du har, kan det at læse en fortælling give dig ny viden, nye oplevelser og en bedre forståelse af verden.

Det er derfor vigtigt at starte i en tidlig alder med at udvikle en vane. Chapter har et ønske om at gøre børn interesserede i litteraturen, men ønsket om at inspirere stopper ikke der – unge og voksne læsere kan alle finde værker, som ikke bliver skubbet mod brugeren, men bliver nænsomt anbefalet, så du finder en bog til dine behov og interesser. De har også flere abonnementer, så du kan skræddersy din læselyst. Er du i tvivl om, hvor meget du kommer til at læse, eller vil du prøve tjenesten først, kan du få en prøveperiode med 21 dages gratis oplæsning uden binding.

Chapter er en lyd- og e-bogstjeneste, der vil mere, hvilket betyder, at du også har mulighed for at møde og høre forfatterne bag de mange bøger. Chapter kommer løbende med nye fortællinger. 
Start dine 40 gratis dage allerede i dag!

Lyt gratis i 40 dage

69,- pris pr. person

Fysiske stemmer, uvirkelige ord

På Chapter kan du gå mere i dybden med, hvad bøgerne handler om. Forfattere har indtalt interviews, hvor de forklarer deres bøger grundigt, så du eller dit barn kan få større indsigt i bøgernes fantasifulde univers.

Ellers kan dine børn fortsætte med at gå på opdagelse i Chapter’s store børneunivers, hvor en omfattende samling børnebøger ligger klar. Dit barn kan altid finde fortællinger, som stimulerer vedkommendes interesser. Kan dit barn bedre lide at læse bøgerne fysisk frem for lydbøger, kan du også få bøgerne sendt med posten til rabatpriser via Chapter.