Lydbog-apps

Fordele ved lydbog-apps

Det er lidt et vaneskift at gå fra at læse i en fysisk bog til at lytte til den som lydbog. Dog kan der være rigtig mange fordele forbundet med at lytte til lydbøger. Ført og fremmest er de let tilgængelige, og du behøver kun at downloade en lydbog-app, før du kan komme i gang. Har du en travl hverdag, kan du sagtens få glæde af litteraturen alligevel ved at have en lydbog med på farten. Download en lydbog-app og lyt, når du står og vasker op, eller når du kører bil, cykler eller går en tur i skoven. Forskning peger på, at vi får flere indtryk ud af vores læsning, hvis vi laver noget samtidig.

Find dine gratis lydbøger her

Du kan få adgang til lydbøger hurtigt og gratis. Tag et kig på følgende lydbog-apps:

Mofibo
Her får du adgang til mere end 250.000 e- og lydbøger med en gratis prøveperiode på 30 dage. Herefter er prisen 129 kr./måned.

Nextory
Nextory tilbyder tusindvis af lydbøger til både voksne og børn. Her er den gratis prøveperiode også 30 dage, hvorefter prisen er 99 kr./ måned.

Saxo 
Hos Saxo er prøveperioden gratis og varer 30 dage, hvorefter prisen er 99 kr./måned. Her får du adgang til e- og lydbøger samt tilbud på fysiske bøger og meget mere.

eReolen
Hos eReolen får du adgang til både lydbøger, e-bøger og podcasts. eReolen udgør landets biblioteker, så du blot kan nøjes med at låne din næste læseoplevelse. Nemt.

3 måder til at blive en bedre ”lyttelæser”

Vælg overskueligt og noget du kender
Det er ikke anbefalelsesværdigt at starte ud med en ordentlig mursten af en roman. Derfor kan det være en god idé at finde en lydbog, der ikke er for lang og gerne en, du kender i forvejen. Hvis du kender den i forvejen og måske har læst den før, så gør det ikke noget, hvis du misser nogle passager.

 

Vælg det rette tidspunkt
Overvej hvilke tidspunkter i døgnet du bedst kan koncentrere dig. Er det om morgenen eller om aftenen? Måske er det midt på dagen, når du gør rent?

Find en metode, der virker
Mange oplever, at tankerne vandrer mens de lytter, men det kan også ske, når man læser en fysisk bog. Derfor skal du spørge dig selv, om du kan gøre noget anderledes, når tankerne begynder at vandre. Måske har du valgt den forkerte lydbog at starte med, måske er den simpelthen ikke spændende nok, eller måske er lydbogsoplæseren distraherende. 

Hos Podimo finder du et stort og eksklusivt udvalg af nye og gamle podcasts, mens du støtter din favorit podcaster hver gang, du lytter til en ny episode. Podimo udkommer med nye episoder dagligt, så du altid har noget nyt at lytte til. 

Podimo tilbyder en perlerække af nye, spændende og eksklusive podcasts, som er lavet specielt til Podimo - med både kendte og ukendte værter, der vil prøve kræfter som podcaster. 

Som medlem hos Podimo er du en del af et økosystem. Her bliver indtjeningen delt mellem producenter og tjenesten, således at dine yndlingspodcasts tjener ekstra penge hver gang, du trykker play. 

Chapter ønsker at gå dybere i de litterære fortællinger og give dig et valg af muligheder indenfor lyd- og e-bøger. Chapter tilføjer løbende nye udgivelser til deres tjeneste, så du altid har noget nyt og spændende at gå i gang med - du kan ofte finde udgivelser hos Chapter flere uger før andre tjenester. 

Udover lydbøger og e-bøger til både børn og voksne tilbyder Chapter forfatterinterviews, hvor du kan "møde" og høre forfatteren fortælle om hans eller hendes tanker bag bogen. 

Lad dit barn slå sig løs i Chapters store børneunivers, hvor en omfattende samling børnebøger ligger og venter på at blive læst. Lad dit barn finde fortæller, som stimulerer vedkommendes interesser. Er dit barn mere til fysiske bøger, kan du få tilsendt dem med posten til rabatpriser gennem Chapter. 

BookBeat blev lanceret tilbage i 2015 og har sidenhen tiltrukket mange kunder grundet deres store udvalg af lydbøger. BookBeat tilbyder de nyeste udgivelser af lydbøger, så snart de kommer på markedet. Find det abonnement, der passer bedst til dit behov blandt BookBeats fleksible abonnementer. 

BookBeat har mere end 200.000 lydbøger og e-bøger, som du kan lytte eller læse alene eller i selskab med et familiemedlem, som nemt kan tilføjes. 
Du kan både læse og lytte til BookBeat online og offline, så du altid kan have appen med på farten. 

Start din gratis prøveperiode allerede i dag og prøv BookBeat gratis i 14 dage og se, om det er noget for dig. BookBeat har ingen binding, og du kan nemt skifte i mellem deres fleksible abonnementer til du finder dét, som passer bedst til dig. 

Med Nextory har du mulighed for at lytte til tusindvis af e-bøger og lydbøger fra din tablet eller smartphone - det kræver blot en tilmelding på Nextory's hjemmeside, som er klaret på under 5 min. og så er du i gang. 

Nextory tilbyder tre forskellige abonnementer afhængigt af dit behov. Med et guld abonnement får du direkte adgang til nye e-bøger og lydbøger uden at skulle vente på dem. Del tjenesten med din familie, så i sammen lytte til de mange lydbøger. 

Start din 30 dages prøveperiode hos Nextory allerede i dag og få adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger, inden du vælger det abonnement, som passer til dit behov!

SAXO er Danmarks største boghandler og lydbogsplatform, hvor indholdet både omfatter fysiske bøger, e-bøger og lydbøger. Der slogan læs, lyt, lev bliver litteraturen omdrejningspunktet for læsning, der sætter fokus på livets mange aspekter og det mentale helbred. 

SAXO har over 65.000 lydbøger, som du med et premium-abonnement har ubegrænset adgang til for kun 99 kr. pr. måned. Hos SAXO finder du bl.a. dansk, tysk, engelsk, spansk og svensk skøn- og faglitteratur samt mange flere sprog. Slå dig løs blandet det store udvalg, hvad end det er en lydbog eller en e-bog, der tiltrækker dig. Hos SAXO finder du både bøger til hyggelæsning, studiet eller på farten. 

Når du køber SAXO premium, er du med til at støtte UNICEF, der arbejder på at lære verdens børn at læse og at gøre litteratur tilgængelig for alle. 

Mofibo har et udvalg på over 300.000 e-bøger og lydbøger, som du kan vælge i mellem - både online og offline. Mofibo udskiller sig fra konkurrenterne ved at have et stort og unikt udvalg af både gode og nye lydbøger. 

Mofibo tilbyder både e-bøger og lydbøger på dansk, engelsk, svensk og arabisk. Har du små børn? Så kan Mofibo sættes på kids-mode, hvor appen låses, så dit barn kun har adgang til børneuniverset uden, at du skal holde øje. Abonnementet kan også deles mellem hele familien, hvor alle kan have glæde af det store lydbogsunivers. 
Når du har læst eller lyttet til en bog, har du mulighed for at anmelde den 

Med et abonnement kan du lytte ubegrænset til Mofibos lydbøger - prøv Mofibo gratis i 30 dage allerede fra i dag og se, om tjenesten er noget for dig.