Lydbog-apps

Fordele ved lydbog-apps

Det er lidt et vaneskift at gå fra at læse i en fysisk bog til at lytte til den som lydbog. Dog kan der være rigtig mange fordele forbundet med at lytte til lydbøger.

Først og fremmest er de let tilgængelige, og du behøver kun at downloade en lydbog-app, før du kan komme i gang. Har du en travl hverdag, kan du sagtens få glæde af litteraturen alligevel ved at have en lydbog med på farten.

Download en lydbog-app og lyt, når du står og vasker op, eller når du kører bil, cykler eller går en tur i skoven. Forskning peger på, at vi får flere indtryk ud af vores læsning, hvis vi laver noget samtidig.

3 måder til at blive en bedre ”lyttelæser”

1. Vælg overskueligt og noget du kender
Det er ikke anbefalelsesværdigt, at starte ud med en ordentlig mursten af en roman. Derfor kan det være en god idé at finde en lydbog, der ikke er for lang og gerne en, du kender lidt til i forvejen. Hvis du kender den i forvejen og måske har læst den før, så gør det ikke noget, hvis du misser nogle passager.

2. Vælg det rette tidspunkt
Overvej hvilke tidspunkter i døgnet du bedst kan koncentrere dig. Er det om morgenen, om aftenen eller måske er det på vej hjem fra arbejde?

3. Find en metode, der virker dig
Mange oplever, at tankerne vandrer mens de lytter, men det kan også ske, når man læser en fysisk bog. Derfor skal du spørge dig selv, om du kan gøre noget anderledes, når tankerne begynder at vandre. Måske har du valgt den forkerte lydbog at starte med, måske er den simpelthen ikke spændende nok, eller måske er lydbogsoplæseren distraherende.

Hos Podimo finder du et stort og eksklusivt udvalg af podcasts, hvor der udkommer nye episoder dagligt, så du altid har noget nyt at lytte til. 

Som medlem hos Podimo er du en del af et økosystem. På platformen bliver indtjeningen nemlig delt mellem producenter og tjenesten, således at dine yndlingspodcasts tjener ekstra penge hver gang, du trykker play.

Find de bedste talkshows, medrivende true crime, personlige fortællinger og meget mere i samme app hos Podimo.

Gør som over 100.000 andre medlemmer og prøv en gratis 45 dags periode, helt unden binding.

 

BookBeat tilbyder de nyeste udgivelser af lydbøger, så snart de kommer på markedet. Du kan vælge i mellem 3 forskellige abonnementer, helt efter hvad der passer bedst til dit behov. 

BookBeat har mere end 500.000 lydbøger og e-bøger, som du kan lytte eller læse alene eller i selskab med et familiemedlem, som nemt kan tilføjes. 

Du kan både læse og lytte til BookBeat online og offline, så du altid kan have appen med på farten. 

Start din gratis prøveperiode allerede i dag og prøv BookBeat gratis i hele 6 uger og se om det er noget for dig.

BookBeat har ingen binding, og du kan nemt skifte i mellem deres fleksible abonnementer til du finder dét, som passer bedst til dig. 

 

Mofibo har et kæmpe udvalg på over 600.000 e-bøger, lydbøger og podcasts, som du kan vælge i mellem - både online og offline.

Oplev et stort og unikt udvalg af både gode og nye lydbøger, så snart de nyeste titler lander i handlen. Mofibo tilbyder titler både på dansk og engelsk.

Hvis du har små børn, så kan Mofibo sættes på Kids-mode, hvor appen låses, så dit barn kun har adgang til børneuniverset, uden at du skal holde øje.

Abonnementet kan også deles mellem hele familien, hvor flere i husstanden kan have glæde af det store lydbogsunivers. 

Med et abonnement hos Mofibo kan du lytte ubegrænset til lydbøger: prøv Mofibo gratis i 30 dage allerede fra i dag og se, om tjenesten er noget for dig. 

Med Nextory har du mulighed for at lytte til tusindvis af e-bøger og lydbøger fra din tablet eller smartphone - det kræver blot du downloader deres brugervenlige app til mobilen og så er du hurtigt i gang. 

Nextory tilbyder tre forskellige abonnementer afhængigt af dit behov. Med f.eks. det mest populære guld abonnement får du ubegrænset adgang til nye e-bøger og lydbøger uden at skulle vente på dem.

Del tjenesten med op til 4 brugere, så I sammen kan lytte til de mange lydbøger. 

Start din 35 dages gratis prøveperiode hos Nextory allerede i dag og prøv det af, inden du vælger det abonnement, som passer til dit behov!

Saxo er Danmarks største boghandler og lydbogsplatform, hvor indholdet både omfatter fysiske bøger, e-bøger og lydbøger.

Med deres slogan 'Læs, lyt, lev' bliver litteraturen omdrejningspunktet for læsning, der sætter fokus på livets mange aspekter og det mentale helbred. 

Saxo har flere tusinde lydbøger, som du med et 'Premium Streaming' abonnement har ubegrænset adgang til for kun 99 kr. pr. måned.

Hos Saxo finder du bl.a. dansk, tysk, engelsk, spansk og svensk skøn- og faglitteratur samt mange flere sprog. Slå dig løs blandet det store udvalg, hvad end det er en lydbog eller en e-bog, der tiltrækker dig.

Du får 30 dags gratis prøveprøve her.