Om os

Om os

Vi er din go-to, når lydbogen skal findes

Hos os på din-lydbog.dk har vi en ambition om at formidle lydbogstjenester og lydbøger til både børn og voksne. Vi vil simpelthen være Danmarks bedste side om lydbøger, så du ved, hvor du skal søge inspiration til din næste ”lyttelæsning”.

Vores fokus på lydbøger udspringer af en kærlighed til litteraturen, som vi synes, at alle skal have glæde af. Med lydbøger er det nemmere end nogensinde før at tilgå litteraturen.

Alle kan være med, man behøver ikke at kunne læse og så kræver det kun, at man downloader en lydbog-app. Det er af disse grunde, at vi synes, lydbøger som format, er lige så vigtige for litteraturen, som fysiske bøger er det.

Tøv ikke med at kontakte os

Hvis du har spørgsmål eller mangler inspiration, er vi altid klar på at hjælpe dig. Du skal være meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan. Har du spørgsmål om samarbejde, er vi også åbne for den mulighed.

Vi tester, lytter og anbefaler

Vi er blot lydbogsformidlere, og vi sælger dermed ikke lydbøger. Vi ønsker blot at komme med vores bedste anbefalinger af lydbøger til folk i alle aldre. Vi gør os umage for at teste lydbogstjenester og lytte til lydbøger, så vi kan anbefale jer de bedste lydbogsoplevelser.