Mofibo

Prøv Mofibo gratis i 30 dage

Bedst i test

129,-/måneden

  • Bedst i test af alle lydbog apps
  • Bedste udvalg af lydbøger
  • Ubegrænset offline lytning
  • Ingen binding
Lyt gratis i 30 dage

Mofibo har et udvalg på over 300.000 e-bøger og lydbøger, som du kan vælge i mellem - både online og offline. Mofibo udskiller sig fra konkurrenterne ved at have et stort og unikt udvalg af både gode og nye lydbøger. 

Mofibo tilbyder både e-bøger og lydbøger på dansk, engelsk, svensk og arabisk. Har du små børn? Så kan Mofibo sættes på kids-mode, hvor appen låses, så dit barn kun har adgang til børneuniverset uden, at du skal holde øje. Abonnementet kan også deles mellem hele familien, hvor alle kan have glæde af det store lydbogsunivers. 
Når du har læst eller lyttet til en bog, har du mulighed for at anmelde den 

Med et abonnement kan du lytte ubegrænset til Mofibos lydbøger - prøv Mofibo gratis i 30 dage allerede fra i dag og se, om tjenesten er noget for dig. 

Om Mofibo

Hjemmeside: www.mofibo.dk

Kompatibelt operativsystem til mobil: Android, IOS

Støtte til offline lyt: Ja

Understøttelse af e-bøger: Ja

Gratis prøveperiode: 30 dage

Månedlig gebyr: 129 kr. pr. måned

Kontakt: support.dk@mofibo.com

Mofibo

Mofibo er en online lydbogstjeneste, som tilbyder mere end 300.000 e- og lydbøger, som du kan downloade og have lige ved hånden, derhjemme og på farten. Mofibo blev i 2016 opkøbt af Storytel, så de to tilsammen kunne tilbyde et større udvalg af nye bøger og flere funktioner.

Mofibo tilbyder en gratis prøveperiode for nye brugere, hvor du kan lytte ubegrænset til Mofibos gode og nye lydbøger i 30 dage. Herefter koster deres abonnement 129 kr./måned. De tilbyder også abonnementsløsninger for familier. Når prøveperioden slutter, kan du blot lade dine betalingsoplysninger blive, så fortsætter abonnementet. Ønsker du at opsige dit abonnement, kan dette også nemt gøres, da der ikke er nogen binding.

Mofibo er et godt valg

Mofibo adskiller sig fra sine konkurrenter ved at tilbyde et meget stort udvalg af gode og nye bøger. Deres platform opdateres hver dag med nye titler, så du hele tiden er opdateret på de bedste historier inden for dine yndlingsgenrer. De gør det let at finde inspiration til din næste læseoplevelse og tilbyder lydbøger inden for genre som bl.a. klassikere, erotik, thriller, religion og personlig udvikling. Deres mission er at have et bredt udvalg af e- og lydbøger, som passer til alle aldre.
Hvis du er medlem af Ældre Sagen, har du mulighed for at få rabat på dit Mofibo-abonnement, hvor du opnår en besparelse på 23% ved at betale 299 kr. hver tredje måned.

Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!

Lyt gratis i 30 dage

129,- pris pr. person

Mofibos forskellige funktioner

Når du bruger Mofibo, er der en række ekstra funktioner, du kan få glæde af: Du kan læse og lytte til bøger offline og på flere sprog som dansk, svensk, engelsk og arabisk. Derudover kan du bl.a.

vurdere bøger, som du har lyttet til eller læst. Har du børn, som også skal have glæde af Mofibo kan du fx indstille Mofibo-appen til Kids Mode, så appen låses, og dit barn forbliver sikkert i Kids Mode.