SAXO

Prøv SAXO gratis i 30 dage

Kæmpe udvalg

99,-/måneden

  • Danmarks billigste lydbogstjeneste
  • 30 dages gratis prøveperiode
  • Lyt ubegrænset offline & online
  • Ingen binding
Lyt gratis i 30 dage

SAXO er Danmarks største boghandler og lydbogsplatform, hvor indholdet både omfatter fysiske bøger, e-bøger og lydbøger. Der slogan læs, lyt, lev bliver litteraturen omdrejningspunktet for læsning, der sætter fokus på livets mange aspekter og det mentale helbred. 

SAXO har over 65.000 lydbøger, som du med et premium-abonnement har ubegrænset adgang til for kun 99 kr. pr. måned. Hos SAXO finder du bl.a. dansk, tysk, engelsk, spansk og svensk skøn- og faglitteratur samt mange flere sprog. Slå dig løs blandet det store udvalg, hvad end det er en lydbog eller en e-bog, der tiltrækker dig. Hos SAXO finder du både bøger til hyggelæsning, studiet eller på farten. 

Når du køber SAXO premium, er du med til at støtte UNICEF, der arbejder på at lære verdens børn at læse og at gøre litteratur tilgængelig for alle. 

Om SAXO

Hjemmeside: https://www.saxo.com/dk

Understøttelse af e-bøger: Ja

Gratis prøveperiode: 30 dage

Månedlig gebyr: 99 kr. pr. måned

Kontakt: info@saxo.com

Saxo Premium

Saxo er Danmarks største boghandler og lydbogsplatform, der sælger fysiske bøger såvel som e-bøger og lydbøger. Med deres slogan ”læs, lyt, lev” bliver litteraturen omdrejningspunktet for læsning, der sætter fokus på livets mange aspekter og det mentale helbred.
Hos Saxo tilbyder de et Saxo Premium-abonnement, så du kan få adgang til deres lydbogstjeneste samt gode bogtilbud og fri fragt på din ordre. Med Saxo Premium får du en gratis prøveperiode på 30 dage, hvorefter abonnementet koster 99 kr./måned. Med dette abonnement får du rigtig meget værdi for pengene, idet du bl.a. kan streame lydbøger helt ubegrænset og meget mere!

Lydbøger på Saxo

Der er mere end 65.000 lydbøger at udforske på Saxo, så der er nok at give sig i kast med. Du kan finde lydbøger inden for skøn- og faglitteratur på flere sprog som engelsk, tysk, dansk, spansk, svensk og mange flere. Deres søgefunktion gør det nemt at sortere i lydbøgerne efter genre og sprog, og om du ønsker at se de nyeste, mest populære, billigste eller dyreste. Lydbøgerne på Saxo kan købes og downloades separat eller streames som en del af dit Saxo Premium-abonnement.

SAXO er Danmarks billigste lydbogstjeneste, som tilbyder et abonnement for 99 kr. pr. måned. 
Læs, lyt og lær med SAXO, som både tilbyder fysiske bøger såvel som e-bøger og lydbøger til børn og voksne. 

Start din 30 dages gratis prøveperiode allerede i dag!

Lyt gratis i 30 dage

99,- pris pr. person

Prøv Saxo og støt verdens børn

Først og fremmest er der mange fordele ved at bruge Saxo: Du får ubegrænset adgang til bøger i mange formater, Saxo Premium-abonnement med fri fragt på ordrer og streaming af e- og lydbøger, samt fag- og skønlitteratur i stakkevis. Der er noget for en hver smag; til hyggelæsning derhjemme, læsning på studiet eller på farten.

Du kan også købe eller sælge brugte bøger gennem Saxo. Derudover arbejder de dagligt for at alle børn i verden har lige muligheder for at lære gennem læsning. Sammen med UNICEF arbejder de for at lære verdens børn at læse og at gøre litteraturen tilgængelig for alle.