SAXO

Prøv Saxo gratis i 30 dage

Kultur fordele

99,-/måneden

  • Danmarks største boghandel
  • Flere millioner titler på flere sprog
  • Lyt ubegrænset offline & online
  • Ingen binding
Lyt gratis i 30 dage

Saxo er Danmarks største boghandler og lydbogsplatform, hvor indholdet både omfatter fysiske bøger, e-bøger og lydbøger.

Med deres slogan 'Læs, lyt, lev' bliver litteraturen omdrejningspunktet for læsning, der sætter fokus på livets mange aspekter og det mentale helbred. 

Saxo har flere tusinde lydbøger, som du med et 'Premium Streaming' abonnement har ubegrænset adgang til for kun 99 kr. pr. måned.

Hos Saxo finder du bl.a. dansk, tysk, engelsk, spansk og svensk skøn- og faglitteratur samt mange flere sprog. Slå dig løs blandet det store udvalg, hvad end det er en lydbog eller en e-bog, der tiltrækker dig.

Du får 30 dags gratis prøveprøve her.

Om SAXO

Hjemmeside: https://www.saxo.com/dk

Understøttelse af e-bøger: Ja

Gratis prøveperiode: 30 dage

Månedlig gebyr: 99 kr. pr. måned

Kontakt: info@saxo.com

Derfor skal du vælge Saxo:

Saxo tilbyder 3 forskellige abonnementer, men det mest populære er et Saxo 'Premium' abonnement til 119 kr./måned, hvor du kan få adgang til deres lydbogstjeneste, samt gode bogtilbud og fri fragt på din ordrer.

Med dette abonnement får du rigtig meget værdi for pengene, idet du bl.a. kan streame lydbøger helt ubegrænset og være op til 2 personer på abonnementet.

Som noget unik, uanset hvilket abonnement du vælger, så giver Saxo alle medlemmer kulturfordele, så du får rabat på entrebilletten på nogle udvalge museer i Danmark og samtidigt adgang til specielle bogarrangementer og forfattersamtaler.

➜ Benyt vores tilbud her og få 30 dage gratis!

Saxo Premium Shopping:
Dette abonnement indeholder ikke streaming af lydbøger, men er en mulighed for dig som ønsker at købe bøger til fordelspriser og have fri fragt på alle ordrer. Prisen er 79 kr./måned.

Saxo Premium Streaming:
Dette abonnement indeholder streaming af ubegrænset titler hver måned og kan bruges af 1 bruger. Prisen er 99 kr./måned.

Saxo Premium:
I dette abonnement får du begge muligheder for køb af bøger med fordelspriser og ubegrænset streaming af lydbøger. Der kan tilkobles 2 brugere og prisen er 119 kr./måned.

Saxo er Danmarks største boghandler, som tilbyder et abonnement for 99 kr. pr. måned. 

Læs, lyt og lær med Saxo, som både tilbyder fysiske bøger såvel som e-bøger og lydbøger til børn og voksne. 

Start din 30 dages gratis prøveperiode allerede i dag!

Lyt gratis i 30 dage

99,- pris pr. person

Prøv Saxo og støt verdens børn

Der er flere fordele ved at bruge Saxo. Du får ubegrænset adgang til bøger i mange formater og Saxo Premium-abonnement giver endda rabatter og fri fragt på køb af bøger. Samtidigt kan du streame e-bøger og lydbøger i stakkevis, på særdeles mange forskellige sprog.

Du kan også købe eller sælge brugte bøger gennem Saxo. Derudover arbejder Saxo dagligt for at alle børn i verden har lige muligheder for at lære gennem læsning. Sammen med UNICEF arbejder Saxo for at lære verdens børn at læse og at gøre litteraturen tilgængelig for alle.