BookBeat

Prøv BookBeat gratis i 6 uger gratis

6 uger gratis

79,-/måneden

  • Lav pris
  • Stort udvalg
  • Nyeste udgivelser
  • Ingen binding
Lyt gratis i 6 uger

BookBeat blev lanceret tilbage i 2015 og har sidenhen tiltrukket mange kunder grundet deres store udvalg af lydbøger. BookBeat tilbyder de nyeste udgivelser af lydbøger, så snart de kommer på markedet. Find det abonnement, der passer bedst til dit behov blandt BookBeats fleksible abonnementer. 

BookBeat har mere end 200.000 lydbøger og e-bøger, som du kan lytte eller læse alene eller i selskab med et familiemedlem, som nemt kan tilføjes. 
Du kan både læse og lytte til BookBeat online og offline, så du altid kan have appen med på farten. 

Start din gratis prøveperiode allerede i dag og prøv BookBeat gratis i 14 dage og se, om det er noget for dig. BookBeat har ingen binding, og du kan nemt skifte i mellem deres fleksible abonnementer til du finder dét, som passer bedst til dig. 

Om BookBeat

Hjemmeside: https://www.bookbeat.dk/

Kompatibelt operativsystem til mobil: Android, IOS

Støtte til offline lyt: Ja

Gratis prøveperiode: 14 dage

Månedlig gebyr: 79 kr. pr. måned

Kontakt: info.dk@bookbeat.com

BookBeat - appen til bogormen

BookBeat er en ideel lydbogstjeneste, der blev lanceret i 2015, som siden da har tiltrukket masser af kunder. Tjenesten tilbyder fleksible abonnementer, et kæmpe udvalg af bøger og et lækkert, brugervenligt layout. Enhver bogorm kan få dækket sit behov! Lytter du måske kun til en eller to lydbøger om måneden? Så ville et basic abonnement, der indeholder 20 timers streaming månedligt, være oplagt - til kun 79 kr./måneden. For de fleste ville standardabonnementet dog passe perfekt - med 100 timers streaming hver måned - til 109 kr./måneden. Og vil du lytte ubegrænset, så er et premium abonnement også en mulighed til 149 kr./måneden. Og skulle du være i tvivl, så tilbydes der også en gratis prøveperiode i 14 dage!

En unik lydbogstjeneste

På BookBeat tilbydes der en bred vifte af bøger i alle forskellige genre. Hver genre har endda sine egne underkategorier, der gør det endnu nemmere for dig at finde netop de bøger, du gerne vil streame! Noget helt specielt, som BookBeat også kan tilbyde, er adgang til de nyeste udgivelser af lydbøger, så snart de kommer på markedet. Det er de færreste lydbogstjenester, der har sådan et lækkert udbud, og sådan er du i hvert fald sikker på, at dit behov altid er dækket, lige når det skulle passe!

BookBeat har et stort udvalg af lydbøger, så der er noget til en hver smag. BookBeat tilbyder forskellige abonnementer, så du kan vælge det, der passer til dit læse behov. Prøv BookBeat gratis i 6 uger allerede i dag!

Lyt gratis i 6 uger

79,- pris pr. person

Prøv BookBeat gratis i dag

BookBeat kan altså prøves gratis i 6 uger, hvor du kan eksperimentere og undersøge alt du har lyst til. Kunne du have lyst til at lytte til en krimi, der får hårene til at rejse sig? Eller vil du hellere tage på eventyr i en fjern verden med en lækker sci-fi eller fantasy?

Det kunne også være, at du vil en tur tilbage i tiden med historiebøgerne - hvem ved. På BookBeat tilbydes både skøn- og faglitteratur, og du kan altså lytte til lydbøger, når du vil - og hvor du vil!