BookBeat

Prøv BookBeat gratis i 6 uger gratis

6 uger gratis

79,-/måneden

  • Super brugervenligt app
  • Mulighed for familiekonto
  • Fast lav pris
  • Ingen binding
Lyt gratis i 6 uger

BookBeat tilbyder de nyeste udgivelser af lydbøger, så snart de kommer på markedet. Du kan vælge i mellem 3 forskellige abonnementer, helt efter hvad der passer bedst til dit behov. 

BookBeat har mere end 500.000 lydbøger og e-bøger, som du kan lytte eller læse alene eller i selskab med et familiemedlem, som nemt kan tilføjes. 

Du kan både læse og lytte til BookBeat online og offline, så du altid kan have appen med på farten. 

Start din gratis prøveperiode allerede i dag og prøv BookBeat gratis i hele 6 uger og se om det er noget for dig.

BookBeat har ingen binding, og du kan nemt skifte i mellem deres fleksible abonnementer til du finder dét, som passer bedst til dig. 

 

Om BookBeat

Hjemmeside: https://www.bookbeat.dk/

Kompatibelt operativsystem til mobil: Android, IOS

Støtte til offline lyt: Ja

Gratis prøveperiode: 14 dage

Månedlig gebyr: 79 kr. pr. måned

Kontakt: info.dk@bookbeat.com

Derfor skal du vælge BookBeat

BookBeat blev lanceret i 2015 og har siden da har tiltrukket masser af kunder. Tjenesten tilbyder fleksible abonnementer, et kæmpe udvalg af bøger med over 500.000 titler og et lækkert, brugervenligt layout. Enhver bogelsker kan få dækket sit behov!

➜ Benyt vores tilbud her og få hele 6 uger gratis!

Hver genre har endda sine egne underkategorier, der gør det endnu nemmere for dig at finde netop de bøger, du gerne vil streame. Noget helt specielt, som BookBeat også kan tilbyde, er adgang til de nyeste udgivelser af lydbøger, så snart de kommer på markedet.

Det er de færreste lydbogstjenester, der har sådan et lækkert udbud, og sådan er du i hvert fald sikker på, at dit behov altid er dækket, lige når det skulle passe.

 

Basic-pakke:
Hvis du kun lytter til få lydbøger hver måned, så vil en basic-pakke være det oplagte valg til dig. Et basic abonnement indeholder 20 timers streaming månedligt og koster kun 79 kr./måneden.

Standard-pakke:
For de fleste ville standardabonnementet dog passe perfekt. Her får du 100 timers streaming hver måned til 109 kr./måneden.

Premium-pakken:
Vil du lytte ubegrænset til lydbøger, så er et premium abonnement også en mulighed til 149 kr./måneden

 

Bookbeat

BookBeat har et stort udvalg af lydbøger, så der er noget til en hver smag. BookBeat tilbyder forskellige abonnementer, så du kan vælge det, der passer til dit læse behov. Prøv BookBeat gratis i 6 uger allerede i dag!

Lyt gratis i 6 uger

79,- pris pr. person

Prøv BookBeat gratis i dag

Kunne du have lyst til at lytte til en krimi, der får hårene til at rejse sig? Eller vil du hellere tage på eventyr i en fjern verden med en lækker sci-fi eller fantasy?

Det kunne også være, at du vil en tur tilbage i tiden med historiebøgerne - hvem ved. Du kan lytte til lydbøger, når du vil - og hvor du vil!

BookBeat kan prøves gratis i 6 uger, hvor du kan eksperimentere og lytte til alt hvad du har lyst til.

➜ Benyt vores tilbud her og få hele 6 uger gratis!