Nextory

Prøv Nextory gratis i 35 dage

Op til 4 brugere

99,-/måneden

  • Billig løsning til flere brugere
  • Højt serviceniveau
  • 3 forskellige abonnementstyper
  • Ingen binding
Lyt gratis i 35 dage

Med Nextory har du mulighed for at lytte til tusindvis af e-bøger og lydbøger fra din tablet eller smartphone - det kræver blot du downloader deres brugervenlige app til mobilen og så er du hurtigt i gang. 

Nextory tilbyder tre forskellige abonnementer afhængigt af dit behov. Med f.eks. det mest populære guld abonnement får du ubegrænset adgang til nye e-bøger og lydbøger uden at skulle vente på dem.

Del tjenesten med op til 4 brugere, så I sammen kan lytte til de mange lydbøger. 

Start din 35 dages gratis prøveperiode hos Nextory allerede i dag og prøv det af, inden du vælger det abonnement, som passer til dit behov!

Om Nextory

Hjemmeside: https://www.nextory.dk/

Kompatibelt operativsystem til mobil: Android, IOS

Støtte til offline lyt: Ja

Understøttelse af e-bøger: Ja

Gratis prøveperiode: 30 dage

Månedlig gebyr: 99 kr. pr. måned

Kontakt: info@nextory.se

Derfor skal du vælge Nextory:

Hos Nextory kan du læse eller lytte så meget du har lyst til på din tablet eller smartphone - helt ubegrænset og med ingen bindingsperiode.

I 2013 var lydbogstjenesten den første af sin slags, og siden har Nextory haft et ønske om at kunne tilbyde de mest populære e-bøger og lydbøger på markedet. Den personlige kontakt og et højt serviceniveau skaber rammen for at nå deres ønske. 

Alle Nextorys abonnementer fås med en gratis prøveperiode på 35 dage uden binding. Herefter betales et månedligt beløb, der afhænger af abonnementet, du tilmelder dig.

➜ Benyt vores tilbud her og få 35 dage gratis!

Sølv-pakke:
Med sølv abonnementet får du Nextory for kun 99 kr./måned og kan benyttes af én bruger ad gangen. Der kan dog tilkobles 4 profiler til kontoen, som kan lytte op til 30 timer hver måned i alt.

Guld-pakke:
Nextorys guld abonnement giver adgang til ubegrænset lydbøger hver måned. I dette abonnement kan I også være op til 4 brugere. Abonnementet koster 129 kr./måned og kan benyttes af én bruger ad gangen.

Familie-pakke:
Prisen for et familie abonnement kommer an på, hvor mange brugere I ønsker at kunne bruge app'en på samme tid. 2 aktive brugere koster 159 kr./måned, 3 aktive brugere koster 189 kr./måned, og 4 aktive brugere koster 219 kr./måned.

 

Læs og lyt til tusindvis af e- og lydbøger med Nextory, hvor du har ubegrænset adgang fra din tablet eller smartphone.

Vælg mellem sølv, guld og familie abonnementet - alle abonnementer tilbyder en gratis prøveperiode på 35 dage. 

Lyt gratis i 35 dage

99,- pris pr. person