Nextory

Prøv Nextory gratis i 30 dage

99,-/måneden

  • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  • Prisvenlig tjeneste
  • Flere forskellige abonnementstyper
  • Ingen binding
Lyt gratis i 30 dage

Med Nextory har du mulighed for at lytte til tusindvis af e-bøger og lydbøger fra din tablet eller smartphone - det kræver blot en tilmelding på Nextory's hjemmeside, som er klaret på under 5 min. og så er du i gang. 

Nextory tilbyder tre forskellige abonnementer afhængigt af dit behov. Med et guld abonnement får du direkte adgang til nye e-bøger og lydbøger uden at skulle vente på dem. Del tjenesten med din familie, så i sammen lytte til de mange lydbøger. 

Start din 30 dages prøveperiode hos Nextory allerede i dag og få adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger, inden du vælger det abonnement, som passer til dit behov!

Om Nextory

Hjemmeside: https://www.nextory.dk/

Kompatibelt operativsystem til mobil: Android, IOS

Støtte til offline lyt: Ja

Understøttelse af e-bøger: Ja

Gratis prøveperiode: 30 dage

Månedlig gebyr: 99 kr. pr. måned

Kontakt: info@nextory.se

Nextory

Hos Nextory kan du læse og lytte til tusindvis af e- og lydbøger fra din tablet eller smartphone - helt ubegrænset. I 2013 var lydbogstjenesten den første af sin slags, og siden har Nextory haft en vision om at kunne tilbyde de mest populære e- og lydbøger på markedet.
Den personlige kontakt og et højt serviceniveau skaber rammen for at nå deres mål. Nextory kom til Danmark i 2019 og er dermed blandt de nyeste lydbogstjenester herhjemme.   

Abonnementer for alle og nem tilmelding 

Alle Nextorys abonnementer fås med en gratis prøveperiode på 30 dage uden binding. Herefter betales et månedligt beløb, der afhænger af abonnementet, du tilmelder dig:

Sølv:som sølvmedlem koster Nextory kun 99 kr./måned og kan benyttes af én bruger ad gangen. Det er dermed ideelt til dig, der elsker at lytte ubegrænset til tusindvis af lydbøger uden de store omkostninger.

Guld:Nextorys guldabonnement adskiller sig fra sølv ved, at du her får direkte adgang til nye bøger - du behøver ikke vente seks måneder på nye bøger. Abonnementet koster 129 kr./måned og kan benyttes af én bruger ad gangen.

Familie: prisen for et familieabonnement kommer an på, hvor mange I er: 2 brugere koster 159 kr./måned, 3 brugere koster 189 kr./måned, og 4 brugere koster 219 kr./måned. I får samtidig adgang til nye bøger med det samme, ligesom guldmedlemmerne.

For at tilmelde dig skal du blot gå til Nextorys hjemmeside, vælge hvilket abonnement du kunne tænke dig, indtaste din e-mail… og så er du i gang på 5 minutter!

Læs og lyt til tusindvis af e- og lydbøger med Nextory, hvor du har ubegrænset adgang fra din tablet eller smartphone. Vælg mellem sølv, guld og familie abonnementet - alle abonnementer tilbyder en gratis prøveperiode på 30 dage. 

Lyt gratis i 30 dage

99,- pris pr. person

Mange fordele ved at lytte til lydbøger

Forskning viser, at hjernen stimuleres på samme måde, uanset om du læser eller lytter til bøger. Lydbøger har dermed en masse fordele:

Du kan have dem med overalt og stimulere din hjerne, mens du laver andre ting imens. Du får altså mere ud af din tid, du lærer noget nyt og udvikler dit sprog.