Podimo

Prøv Podimo gratis i 14 dage

59,-/måneden

  • Eksklusive podcasts
  • Stort udvalg
  • Ingen binding
Lyt gratis i 14 dage

Hos Podimo finder du et stort og eksklusivt udvalg af nye og gamle podcasts, mens du støtter din favorit podcaster hver gang, du lytter til en ny episode. Podimo udkommer med nye episoder dagligt, så du altid har noget nyt at lytte til. 

Podimo tilbyder en perlerække af nye, spændende og eksklusive podcasts, som er lavet specielt til Podimo - med både kendte og ukendte værter, der vil prøve kræfter som podcaster. 

Som medlem hos Podimo er du en del af et økosystem. Her bliver indtjeningen delt mellem producenter og tjenesten, således at dine yndlingspodcasts tjener ekstra penge hver gang, du trykker play. 

Om Podimo

Hjemmeside: https://podimo.com/dk/

Kompatibelt operativsystem til mobil: Android, IOS

Støtte til offline lyt: Ja

Understøttelse af e-bøger: Nej

Gratis prøveperiode: 14 dage

Månedlig gebyr: 59 kr. pr. måned

Lyt og lav rentable podcasts hos Podimo

Podimo er til dig, der vil have kvalitetspodcasts og muligheden for selv at udvikle programmer samlet ét sted. Samtidig er det en platform, som ønsker at gøre podcasts rentable for både lyttere og podcastere. Podimo giver rammerne for at lytte til og lave indhold, som også er lidt anderledes end, hvad man er vant. Har du selv lyst til at prøve kræfter med podcast, kan du som podcaster udsende dit indhold hos Podimo. De giver dig værktøjerne til at gro et publikum.

Det er nyt, det er spændende, det er hos Podimo

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Podimo’s udvalg endnu, får du her en lille smagsprøve: Du kan finde en perlerække af nye, spændende og eksklusive podcasts, som er lavet specielt til Podimo. Her finder du både kendte værter og endnu ukendte værter i kendte og eksperimenterende programformater. Samtidig gør deres komplicerede algoritmer det nemt for dig at finde nyt indhold, som matcher dine interesser og vaner. Hvis det lyder interessant for dig, kan du starte med at få en prøveperiode på 14 dage uden binding. Herefter skal du kun betale 59kr. pr. måned.

Podimo tilbyder eksklusive podcasts, hvor du både finder kendte og ukendte podcasts. Podimo har mere end 300 podcasts med nye episoder hver dag. 
For hver episode, du lytter til hos Podimo, støtter du din favorit podcaster. 
Start din gratis prøveperiode i dag!

Lyt gratis i 14 dage

59,- pris pr. person

Podimo er meget mere end baren en app…

…Det er også et økosystem. Podimo er samlingspunktet for mange podcastproducenter, men pengene går ikke kun til Podimo. Her bliver indtjeningen delt mellem producenter og tjenesten på den måde, at din yndlingspodcast kan tjene ekstra penge, hver gang du lytter til den.

Det betyder, at du som lytter som kan sørge for, at din yndlings Podimo podcast kan fortsætte med at sende indhold ud bare ved at trykke ”afspil”. Podimo vil gerne gøre det rentabelt for podcastere at producere, så de kan fortsætte med at lave indhold i fremtiden, og nu har de skabt en platform, hvor det er muligt.